OM OS

Du er landet i et bolig- og sommerhusunivers, hvor vi elsker interiør, design og indretning – velkommen til vores skønne webshop med alt det, du drømmer om til dit hjem. 

 

  • Bæredygtighed

    Vi er en online genbrugsbutik. Vi sælger ud af varer der kan holde til at blive brugt mange år endnu. Der er nemlig allerede produceret mange lækre ting og møbler, der giver et helt særligt touch i indretningen – noget unikt. Vi sender vores ordre i brugte papkasser, for at mindske overproduktionen af nye ting.

  • Velgørenhed

    Alt overskud fra salget i Frk. Rose går til kvindeprojekter i seks afrikanske lande: Nigeria, Mali, Cameroun, Sierra Leone, Centralafrika og Senegal. Det er nogle af verdens mest fattigste og urolige lande. Vær med til at give kvinder helt nye muligheder.

DU HJÆLPER AFRIKANSKE KVINDER

Du kan handle i Frk. Rose med god samvittighed, dels handler du bæredygtigt og sørger for at varer bliver brugt igen og igen, men også fordi du støtter afrikanske kvinder i at få et bedre liv, hvor de kan forsørge deres familie.

Al overskud fra salget i Frk. Rose går nemlig til kvindeprojekter i seks afrikanske lande, som er Nigeria, Mali, Cameroun, Sierra Leone, Centralafrika og Senegal – nogle af verdens fattigste og mest urolige lande. Vi ønsker gennem Frk. Rose at give kvinder helt nye muligheder.

HVEM ER VI?

Frk. Rose er startet af mennesker, der alle arbejder i organisationen Mission Afrika. Vi har 60 genbrugsbutikker i Danmark, som støtter vores vision og mission i Afrika. Vi udvælger nøje i vores butikker, hvilke genbrugsvarer vi sætter til salg på Frk. Rose. Desuden har vi en lang række frivillige, der kvit og frit producerer kreative varer til os, som vi kan sælge og al overskud går dermed til afrikanske kvinder.

HVORFOR HEDDER VI FRK. ROSE?

Vi er opkaldt efter Dagmar Rose, men hvem var hun? Dagmar Rose var sygeplejerske og rejste i 1913, 31 år gammel, afsted med skib fra Danmark til Nigeria, som en af de første missionærer for missionsselskabet Sudanmissionen (Nu Mission Afrika). Hun var og er et fantastisk forbillede, og vi ønsker at hylde hendes mod, retfærdighedssans, syn på kvinder og opofrelse i arbejdet. Hun gik meget igennem - måtte rejse tilbage til England med et lille spædbarn, fordi en nybagt missionærmor døde. Hun kom tilbage i 1914 og i de kommende år lærte hun flere forskellige lokale sprog, lærte kvinder at læse og skrive og mens mange bukkede under for klimaet og sygdomme, blev Dagmar Rose ved med at arbejde. Hun havde en sand kærlighed til afrikanerne og det afrikanske kontinent. Hun fortsatte frem til 1925, hvor hun rejste videre til Etiopien.

Vil du gerne vide mere om Dagmar Rose, som nu har fået en webshop, der er opkaldt efter hende, så kan du læse en artikel om hende

VELKOMMEN TIL

Vi håber, du finder det, som du leder efter til indretningen af dit personlige hjem. Har du nogle særlige ønsker eller spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på info@frkrose.dk